opc_loader

Wensenlijst

Minimaal €500,-
Subsidie
Telefonische hulp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 70%
Energie kosten
Milieu vriendelijk
Verwarmen

Pelletkachel onderhoud

Pelletkachel onderhoud is belangrijk om uw pelletkachel altijd op een schone manier te laten branden. In een pelletkachel zitten verschillende componenten(luchtkamers, ventilatoren en motoren) die na veelvuldig gebruik vol stof, as en roet zitten. Daarom komt de Pelletkacheldokter bij u aan huis voor het reinigen van de pelletkachel of pelletketel. Het reinigen doen we oa met een as stofzuiger. Op deze manier wordt voorkomen dat de pelletkachel slecht gaat branden met een veel lager rendement.

Waaruit bestaat het onderhoud van de pelletkachel door Pelletkacheldokter

Door de jarenlange ervaring weet Pelletkacheldokter precies wat uw pelletkachel of pelletketel nodig heeft. Het onderhoud aan uw pelletkachel door Pelletkacheldokter bestaat uit het volgende:

  • Pelletkachel wordt rondom open gemaakt zodat alle onderdelen zichtbaar zijn.
  • Het schoonmaken van ventilatoren en motoren door deze te demonteren
  • Het reinigen de rookkanaal uitgang
  • Het compleet schoonmaken van het binnen werk
  • Doorblazen van slangetje naar luchtdrukschakelaar
  • Eventueel schoonblazen indien nodig van de pelletkachel(dit gebeurt buiten)
  • Tegen meerprijs van €30,00 wordt het rookkanaal tot max. 3m gereinigd

Na deze werkzaamheden zal Pelletkacheldokter de pelletkachel of pelletketel weer in elkaar zetten en aan zetten. Als de pelletkachel weer op een normale manier brandt zitten de werkzaamheden erop en gaat Pelletkacheldokter.

Filters
€ 114
€ 150
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
 
150,00
Pelletkachel onderhoud Brabant Pelletkachel onderhoud in Brabant door Pelletkacheldokter. U hoeft dus niet met uw pelletkachel te gaan sjouwen naar een bedrijf, nee Pelletkacheldokter komt bij u...
 
115,00
Pelletkachel onderhoud Eindhoven Pelletkachel onderhoud in EIndhoven door Pelletkacheldokter. U hoeft dus niet met uw pelletkachel te gaan sjouwen naar een bedrijf, nee Pelletkacheldokter komt...
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1