opc_loader

Wensenlijst

Minimaal €500,-
Subsidie
Telefonische hulp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 70%
Energie kosten
Milieu vriendelijk
Verwarmen

Pelletkachel onderhoud abonnement

Een pelletkachel onderhoud abonnement van Pelletkacheldokter heeft als voordeel dat u verzekerd bent van altijd degelijk functionerende pelletkachel. Een pelletkachel is een technisch verwarmingsapparaat wat onderhoud nodig heeft. Het kleine dagelijks onderhoud kan gemakkelijk door uzelf uitgevoerd worden. Alleen het grote onderhoud wat na zoveel gebrande uren, meestal tussen de 900 en 2000 uur plaats moet vinden. Per pelletkachel of pelletboiler verschilt dit, maar meestal wordt de service beurt aangegeven op het display. Daarom is het belangrijk dat het door een specialist zoals Pelletkacheldokter uitgevoerd wordt.

Waarom dan een maandelijks abonnement

Pelletkacheldokter heeft 2 soorten abonnementen. Zo is er het Pelletkachel onderhoud abonnement à €14,00 per maand. Het voordeel van dit abonnement is dat u maandelijks een klein bedrag betaald voor het onderhoud. Het is een soort van gespreide betaling voor het onderhoud van de pelletkachel. U hoeft dan niet in een keer het volledige bedrag te betalen.

Het pelletkachel service abonnement à €25,00 houdt in dat wanneer er tussendoor een storing is aan uw pelletkachel u geen voorrijkosten hoeft te betalen. Daarnaast hoeft alleen eventueel het te vervangen onderdeel betaald te worden. De uren die de monteur van Pelletkacheldokter werkt aan uw pelletkachel hoeven dan niet betaald te worden.

Garantie van een pelletkachel

Voor het behoud van de garantie op uw pelletkachel is onderhoud aan de pelletkachel zeer belangrijk. Wanneer niet voldoende onderhoud of op de juiste manier onderhoud aan uw pelletkachel of pelletketel gepleegd wordt vervalt bij iedere Italiaanse pelletkachel de fabrieksgarantie. Daarom is het zeer belangrijk dat u door een specialist onderhoud laat uitvoeren aan uw pelletkachel of pellet Cv ketel.