opc_loader

Wensenlijst

Minimaal €500,-
Subsidie
Telefonische hulp
Deskundig advies
Bespaar tot wel 70%
Energie kosten
Milieu vriendelijk
Verwarmen

Betaalinformatie
 

Pelletkacheldokter maakt gebruik van de beste en veiligste betaalmethoden. Kies uit iDEAL, Paypal, Creditcard, Mister Cash(Bancontact), Sofort Banking, overmaken per bank of ontvang een acceptgiro en betaal achteraf (Afterpay). Voor de meeste transacties rekenen wij geen extra kosten. Kies je gewenste betaalmethode in het bestelscherm.

Je kunt de betaling ook direct over boeken naar onze rekening. De betaalgegevens kunt u vinden op uw orderbevestiging. Vermeld altijd het ordernummer bij de betaling. Zodra de betaling ontvangen is worden de producten naar u verzonden.

Bankinformatie:
- Ter name van: Outdoor Tuinidee bv
- IBAN nummer: NL66INGB0662693132
- BIC: INGBNL2A
- Plaats, land: Knegsel, Nederland

pelletkachel dokter ideal betalen
Betalen met iDEAL (alleen voor Nederlandse klanten)

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de betreffende bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Pelletkachel dokter paypal betalen
Betalen met Paypal

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Paypal.. Vervolgens wordt u doorgeleid naar Paypal waar de betaalopdracht voor je klaar staat.  Voor een bestelling via Paypal betaling worden extra kosten in rekening gebracht.

pelletkachel dokter mastercard en visa betalen

Betalen met Creditcard

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Creditcard wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar Matsrecard, Visa waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een Creditcard betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Pelletkachel dokter Mister Cash Bancontact betaling Pelletkachel dokter Sofort bank betaling

Betalen met Mister Cash en Sofort banking

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat u met Mister cash of Sofort wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar het betalingsscherm waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling via Mister Cash of Sofort banking worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Pelletkachel dokter Afterpay betalen

Betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Pelletkacheldokter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Voor een bestelling via Afterpay worden extra kosten in rekening gebracht. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk altijd betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.